Nyheter

Publisert: 31.05.2021

Robert Grosvold nyansatt i TV-teamet

- Aller har en verktøykasse full av muligheter for annonsøren. Når denne verktøykassen nå skal fylles på med satsningen til Aller-TV, var dette et enkelt valg.

Robert Grosvold blir en del av TV-teamet, her sammen med Gøril Karlsen Thu, kommersiell leder Aller TV.
Robert Grosvold blir en del av TV-teamet, her sammen med Gøril Karlsen Thu, kommersiell leder Aller TV.

Aller Medias TV-satsning styrkes med enda et klokt hode. Denne gangen dreier det seg om å utvikle nye tv-konsepter i samarbeid med annonsører og redaksjonen.

Hviler ikke på laurbærene

- De siste tre årene har vi vokst betraktelig og økt vårt varelager med 8-gangen. Vi treffer innertieren på vår kjerneseer, som er personer 25-50 år, med program-satsninger som Rød Løper, Rødt Kort og Non Stop forteller Gøril Karlsen Thu, som er kommersiell leder i Aller TV.

- Vi er svært fornøyd med veksten, men vi hviler ikke på laurbærene. Framover skal vi fortsette vår satsning og det planlegges flere nye konsepter og flere spennende konsepter skal utvikles.

På spørsmål om hvorfor det ble akkurat Robert som fikk fylle rollen som produktansvarlig for annonsørfinansierte produksjoner, er det klokkeklar tale fra avdelingssjefen.

- Robert utpekte seg med en gang. Øverst på min ønskeliste var en person som både har redaksjonell og kommersiell erfaring. Dem er det nok ikke mange av, og Robert er en av disse. Han har lang erfaring fra både tv-produksjon og fra salg av tv-spons. I tillegg er han svært dyktig ut mot kundene og har med seg de beste skussmål, avslutter en meget fornøyd leder for Aller TV.

Selv forteller Robert at det er flere grunner til at akkurat denne jobben fristet

- Aller har en verktøykasse full av muligheter for annonsøren. Når denne verktøykassen nå skal fylles på med satsningen til Aller-TV, var dette et enkelt valg forteller Robert.

- Jeg får gleden av å jobbe i krysningen mellom det redaksjonelle og det kommersielle og på den måten utnyttet min bakgrunn 100%. Aller Media er et selskap med høy vekst store ambisjoner, som rett og slett satser og har fokus på det jeg digger å jobbe med.

En person med masse relevant erfaring

Robert kommer fra stillingen som konseptutvikler for Discovery, hvor jobben var å finne nye inntektsformer gjennom å knytte seg til programmene. Han har tidligere vær produsent på Sinnasnekker`n og har også vært produksjonsleder på flere sesonger av Robinson og Farmen.

Robert forteller at han bor på Kampen, er veldig glad i mennesker og liker å trene. Og når han hverken er på jobb, ute i sosiale sammenhenger eller trener, så blir det tid til litt hobbyfotografering også.

Vi ønsker Robert masse lykke til og velkommen til Aller Media!