Nyheter

Publisert: 31.05.2021

Sommerpraten: Hege Fredlund Hoff

Vi har tatt en prat med marked manager i VisitDenmark. Er det fortsatt like deilig å være norsk i Danmark, mon tro? 

Sommerpraten 1170x610 jpg Aller best

Kan du fortelle litt om hvordan det siste året har forandret måten du og VisitDenmark arbeider på?

Det er klart at det siste året har vært utfordrende for oss. Jeg jobber for å få flest mulig nordmenn til Danmark på ferie, og pandemien har satt noen naturlige begrensninger her. Samtidig har situasjonen skapt nye muligheter for samarbeid på tvers i min organisasjon. Vi som sitter med hovedbase i Oslo har jobbet i prosjektgrupper og har møtepunkter med kollegaer rundt omkring i store deler av verden. Jeg synes pandemien har gjort at vi har kommet nærmere hverandre og at vi har et tydelig felles mål.

Når du ser tilbake på det siste halvannet året, har pandemien faktisk ført med seg noe positivt for reiselivsbransjen eller bør det meste gå tilbake til slik det var før?

I tillegg til tettere samarbeid internt hos oss, så synes jeg at vi også har kommet tettere på våre samarbeidspartnere, både rederier og flyselskaper. Jeg tror bransjen ser på nye måter å dra nytte av hverandre på. VisitDenmark sitter jo på masse godt innhold og gode historier som vi gjerne deler! Selv om jeg gleder meg til den dagen jeg kan reise til Danmark uten testing og kontroller, så tror jeg reiselivsbransjen tar med seg mye lærdom fra denne tiden.

Hvilke nye rutiner og ordninger ønsker du å ta med deg videre?

Erfaringen med teams-møter og det tette samarbeidet på tvers!

Hvordan ser du for deg resten av 2021, og hva ser du mest frem mot?

For ei som er glad i å møte mennesker fysisk så ser jeg stort frem til å jobbe mer på kontoret. Jeg gleder meg til den daglige sparringen med mine fine kollegaer, Thea og Hilde. Det blir også enormt spennende å starte våre kampanjer til sommeren for å se om noen kan tenke seg Danmark i år.

Hvordan har det vært å samarbeide med Aller Media i denne tiden hvor alt har vært så annerledes?

Vårt samarbeid med Aller Media er alltid fint, uansett pandemi eller ikke. Aller har vist stor profesjonalitet og hensyn, men samtidig holdt kontakten. Jeg setter særlig stor pris på fleksibiliteten dere har vist i forhold til usikkerheten jeg har hatt i mine planer i 2020 og 2021.

Og så blide og hyggelige mennesker (takk, Maja og Ingrid!)!

Til slutt, hva er planene dine for sommeren, da?

I sommer blir det tur til Danmark og til Mosjøen. Jeg sparer litt ferie til høsten siden min datter skal starte studier i England. Men Danmark står naturlig nok først på min liste!