Nyheter

Publisert: 21.06.2021

Sommerpraten med Anders!

Vi har tatt en prat med Anders Hvinden, kategorisjef Eksteriør hos malingseksperten Scanox!

Anders Hvinden 1

Dere må jo være en av “Corona”-vinnerne, eller hvordan har det vært med nordmenns maleprosjekter?

Det er ingen tvil om at mange har benyttet tiden hjemme til å pusse opp, og ikke minst beise terrassen og male huset. 2020 ble et godt år i malingsbransjen. Vi har derfor vært opptatt av å forberede oss til nok et år med god etterspørsel etter maling, beis og lakk. Til tross for perioder med stengte butikker opplever vi at handelen har håndtert situasjonen godt.

Hvilke tiltak har dere gjort for best mulig flyt og samarbeid hos dere?

I Scanox ble det umiddelbart satt gode rutiner for smittevern, hjemmekontor og en annen hverdag for de fleste. Likevel opplever jeg har vi har klart å bevare god kommunikasjon internt gjennom digitale plattformer. Vi var allerede godt i gang med webinarer før Corona, men denne typen kommunikasjon har blitt ytterligere aktualisert det siste året.

Hva synes du har vært mest lærerikt det siste året?

Den digitale reisen vi har vært igjennom det siste året har vært utrolig interessant. Alt fra hjemmeskole og hjemmekontor til webinarer, netthandel og klikk-og-hent har hatt en voldsom utvikling. I malingsbransjen har vi nok bare sett starten på den digitale kundereisen. Jeg ser frem til å bidra for å utvikle dette fremover.

Hva ser du mest frem mot når normalen er tilbake igjen?

Åååå, det er mye! Jeg ser frem til å slippe å tenke på èn- og -to-meteren, usikkerheten i forhold til gjennomføring av arrangementer og hvilke regler som gjelder for sosialt samvær. Gleder jeg meg til å se mer til familie, venner og kolleger. I tillegg har jeg to sønner som elsker å spille fotball. Jeg unner de (og hele breddeidretten) å kunne spille cuper og kamper som normalt.

Hvordan har samarbeidet med Aller Media vært i denne tiden?

Scanox har hatt et meget godt samarbeidet med Aller Media i mange år. Både Butinox Futura og Tyrilin kan vise til gode resultater gjennom blant annet innholdsartikler i Aller Media. Først og fremst tilbys gode plattformer for vår kommunikasjon. I tillegg er det en flott gjeng å jobbe sammen med. Høy kompetanse og positiv innstilling.

Til slutt, hva er sommerplanene dine?

Som sikkert mange andre, skal vi besøke Lofoten i år. Ser virkelig frem til det. I tillegg blir det hytteferie i Hemsedal. For meg, er Norgesferie helt topp.