Nyheter

Publisert: 15.06.2021

Sommerpraten med Elisabeth!

Elisabeth Lo, Media Manager i Telenor gleder seg veldig til å møte kollegaene fysisk igjen!

Elisabeth Telenor

Har dere gjort noen sosiale tiltak i det siste, nå som alt foregår på Teams?

Det er for oss som alle andre, møte på møte på video. Men med Teams har vi fått bedre samhandlingsverktøy enn vi har hatt tidligere. Vi møtes jo ikke noe mindre enn før, men det blir litt mindre sosial prat. Det tar vi igjen med en felles avslutning av uka uten faglig agenda.

Når du ser tilbake på det siste halvannet året, har noe vært positivt for bransjen?

For bransjen ser man vel at mange møter kan effektiviseres med video. Man slipper mye tid i taxi frem og tilbake mellom kontorer. Men når det kommer til produksjon og ferdigstilling av prosjekter ser jeg frem til mer tilstedeværelse.

Hvilke nye rutiner og ordninger ønsker du å ta med deg videre når normalen er tilbake igjen?

Jeg har fått en fin flyt gjennom uka og disponerer tiden uten mange forstyrrelser. «Hverdagskabalen» går rett og slett enklere opp i familien. Det liker jeg godt. Men barna mine vil være mer hjemme alene etter skolen, så jeg må nok tilbake på kontoret så fort det åpner for det. I Telenor vil det bli mer fleksibelt mht. hvor man jobber, så det blir nok en fin fordeling av noen dager hjemme og noen dager på kontoret.

Vi var en av de mange familiene som fikk hund i fjor, og gå ut på en liten luftetur i lunsjen har vært fint. Så det å ta et avbrekk og gå ut og lufte hodet, er noe annet enn å gå i kantinen å spise. Men jeg savner også å spise med kollegaene mine igjen, så det må bli flere take-away lunsj mens vi går en tur rundt på Fornebu.

Hvordan ser du for deg resten av 2021, og hva ser du mest frem mot?

Jeg håper og tror at vi over sommeren raskt finner tilbake til den nye hverdagen. Det skal bli godt å ha tid sammen, hvor vi kan jobbe og løse ting raskere. En god gammeldags workshop har jeg savnet. Det skal også bli fint å se flere kollegaer enn de man naturlig møtes digitalt med, og som man ikke har sett så mye til det siste året.

Jeg tror både byråer og kunder gleder seg til å være samlet mer, selv om det ikke blir like mye som før.

Hvordan har det vært å samarbeide med Aller Media i denne tiden hvor alt har vært så annerledes?

Det har gått veldig bra. Vi har gode rutiner på hvor ofte vi møtes, og jeg må berømme Aller for å gjøre en super innsats på analyse og innsikt.

Til slutt, hva er planene dine for sommeren, da?

Hytteliv i Fredrikstad og en tur på nordvestlandet. Der har jeg ikke vært tidligere og jeg gleder meg til å se flott natur og fine steder. Vi har en fast «feriefamilie» hvor vi er fire familier som reiser sammen, så det vet jeg vil bli bra uansett vær og føreforhold. Gleder meg til varme, late dager og god tid sammen med familie og venner. Det har vært mye hverdag og få sene kvelder og fest.