Nyheter

Publisert: 11.11.2021

Tone er årets «god kollega»!

Den beste av de beste i kommersiell avdeling!

Arets kollega 2021

Hvert år kårer kommersiell avdeling i Aller årets "God kollega", som deles ut på slutten av året. Prisen henger høyt for du skal ha utmerket deg ovenfor alle dine kollegaer. Hele avdelingen har utarbeidet viktige parametere de ønsker skal kjennetegne en god kollega – og den som får flest stemmer og en god begrunnelse blir årets «God kollega».

Prisen ble delt ut av Bente Klemetsdal, konserndirektør salg og marked, under årets «kickoff» i kommersiell avdeling på Faksen bar.

Og i år gikk prisen til Tone Nordby som jobber innenfor TV som key account manager.

Tone er utrolig raus med alle rundt seg, alltid hjelpsom, tar godt vare på, og inkluderer de nye. Maken til blid, kunnskapsrik, serviceminded kollega skal du lete lenge etter. I tillegg er hun akkurat passe rapp i kjeften med glimt i øyet.

Tone er på og alltid hjelpsom. Hun er en god sparringspartner og leverer alltid som avtalt. Blid, løsningsorientert og en veldig god kollega.

Tone lager god stemning, sier alltid ja, er engasjert i sosiale tiltak med jobben og kjenner alle. Hun er kreativ og en sterk bidragsyter som løser det meste på strak arm og leverer strålende resultater.

Det er en glede å ha Tone som kollega, en energibunt som er like blid som dagen er lang!

Selv sier vinneren:

- Først av alt må jeg si tusen, tusen takk! Jeg er utrolig heldig som får lov til å jobbe sammen med så mange fantastisk fine mennesker. I Aller Media lærer jeg noe nytt hver eneste dag takket være mine utrolige flinke og kunnskapsrike kollegaer. Vi heier, deler, samarbeider og spiller hverandre gode. Ikke minst har vi det veldig gøy sammen. Med andre ord- en STOR gjeng gode kollegaer jeg er stolt av å få være en del av!

Gratulerer med prisen Tone!