Nyheter

Publisert: 14.12.2021

-Trening er ofte den beste medisin i disse tider

Aller Media tilbyr gratis påmelding til KK-mila`s Vinterløp 29. januar.

1170x610 jpg vinterlop

- Alt blir bedre hvis du trener litt, sier Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media. Fysisk aktivitet fremmer helse og gir overskudd fortsetter hun, og poengterer viktigheten av at vi alle må røre på oss litt.

- Alle monner drar, selv kun en liten spasertur i lunsjen hjelper både på humøret og helsa, og er ofte den beste medisin i disse tider hvor de fleste av oss sitter på hjemmekontor igjen, avslutter hun.

Vinterløpet 29. januar - gå, løp eller stå på ski

For å motivere til litt ekstra fysisk aktivitet tilbyr Aller Media alle sine kunder, byråer og samarbeidspartnere gratis påmelding, (fram til løpsdagen) til KK-mila`s vinterløp den 29. januar. Dette er et virtuelt løp, hvor du gjennomfører din distanse på enten 5 eller 10 km ved å gå, løpe eller stå på ski. Det viktigste er at du deltar på løpsdagen.

Virtuelt løp

-Virtuelle løp har blitt veldig populært forteller Torhild Viken, daglig leder av KK-mila. Det bidrar enormt til motivasjon i forkant av løpet, det lille sparket i rumpa vi ofte trenger for å gjennomføre treningen vi egentlig vil.

-I tillegg tilbyr vi 30% rabatt på alle våre tilleggsprodukter, som f.eks. vår superpoppis goodiebags kan hun fortelle, så det er bare å melde seg på!

Gå inn på denne linken og meld deg på. Tilbudet varer helt fram til løpsdagen.

Er det noen som ønsker å få tilsendt målbanner og annet materiell for å arrangere et mini-løp, eller har du spørsmål knyttet til påmeldingen kontakt daglig leder i KK-mila Torhild Viken

Måtte julen i år glitre litt ekstra med latter, glede og litt fysisk aktivitet og måtte året foran oss bli et mer normalt år, med oppfylte ønsker og fine treningsøyeblikk!