Nyheter

Publisert: 18.05.2022

Av Amber Sophia Rupani

Velkommen til Aller Social Club, Mamabear!

"5 kjappe med..." Mim og Pia.
Mamabear

Aller Social Club vokser stadig! De nye medlemmene i klubben er to profiler som savnet en plattform med tips, anbefalinger og erfaringer fra livet med småbarn, og som valgte å ta saken i egne hender. Slik begynte reisen til @mamabear.hacks.

De opprettet profilen for litt over et halvt år siden, og har i dag blitt et univers for foreldre fylt med tips, triks og hacks.

For å bli bedre kjent med våre nye medlemmer har vi spurt mødrene bak instagram-kontoen @mamabear.hacks fem kjappe spørsmål.

Hvordan begynte dere å jobbe med Instagram og som influensere?

Dette startet da vi begge var i mammaperm og savnet en Instagram-konto som var relevant for oss – med smarte tips, produktanbefalinger og erfaringer fra livet med småbarn. Vi bruke ofte trilleturene til å dele løsninger på ulike utfordringer vi hadde i hverdagen, snakke om produkter vi elsket og hatet, eller bare smarte tips. Vi skjønte fort at vi kanskje var over gjennomsnittet interessert i disse temaene, og bestemte oss for å skape en egen plattform, der vi kunne dele dette med andre mødre.

Hvordan ville dere beskrevet «mamabear.hacks»?

​Som den ekstra storesøsteren du gjerne skulle hatt når du får barn. Hun som allerede har testet, feilet, lært og som forstår. Vi ønsker å skape et trygt, inspirerende og hjelpende rom for andre småbarnsmødre. En plattform som kan bidra til at livet med baby og barn blir litt enklere, morsommere og litt mer forståelig.

Hva hadde vært deres drømmesamarbeid?

Et drømmesamarbeid ville vært med et varehus som selger produkter til småbarn. Da kunne vi gjort sesongbaserte produktanmeldelser innenfor deres sortiment, og gitt våre følgere ekte og ærlige anbefalinger på produkter som babycalls, vognposer, reisevogner og lignende. I tillegg skulle vi gjerne samarbeidet med større varehus som selger produkter til hus og hjem, og kommet opp med masse gode hacks ved å bruke produktene deres.

Hva har vært den morsomste posten for dere å skape og/eller poste hittil?

De morsomste postene vi har laget er nok humor-reels, der vi har satt ting ved småbarnslivet litt på spissen. Når for eksempel en av oss skal spille en 3-åring og den andre mamma - da blir det mye latterkrampe og en del takes. Disse postene har også slått veldig an og flere har gått viralt, som gjør det ekstra gøy.

Hva er det viktigste dere har lært dere hittil innenfor influenser-yrket? ​

At man skal trå varsomt, tenke seg godt om og ikke glemme påvirkningsevnen man har på andre mennesker.

Ønsker du å vite mer om annonsering i samarbeid med @mamabear.hacks? Send en mail til [email protected].