Nyheter

Publisert: 12.08.2022

Av Amber Sophia Rupani

Velkommen til oss, Hedda og Christine!

Kommersiell avdeling i Aller Media vokser stadig.
Velkommen til oss Hedda og Christine

Vi ønsker to nye medarbeidere velkommen til kommersiell avdeling! Sammen tar de med seg kunnskap, erfaring og et friskt perspektiv. Nå er de klare for å bistå våre kunder med kreative løsninger basert på mål og strategi.

- Nå skjer det mye spennende i hele Aller Media, og spesielt i kommersiell avdeling. Det siste året har vi fått mange nye og dyktige kollegaer som tilfører mer kunnskap og kompetanse, i tillegg til masse god energi, forteller salgssjef Lene Berg-Nielsen og fortsetter:

- Våre nye medarbeidere representerer en god miks av både erfaring fra mediemarkedet, samt helt nye øyne, tanker og ideer rett fra skolebenken. Dette skaper en god og spennende dynamikk i salgsavdelingen.

Christine Mørk kommer fra en stilling som advertising og partner manager i Tise, der hun jobbet med å finne potensielle partnere, opprettholde og videreutvikle kundeforhold. Før det jobbet hun 5 år i Clear Channel som account manager. Nå trer hun inn i rollen som key account manager i Aller Media med ansvar for både små og store kunder fra ulike bransjer.

- Denne rollen passer meg godt! Jeg er glad for å ha startet i en bedrift som hele tiden investerer i utviklingen til selgerne sine og som lovpriser kreativitet. Å stadig tenke kreativt på jobb og finne de beste løsningene til kundene våre er noe jeg elsker å drive med, forteller Christine.

Hun har god erfaring innen mediebransjen, og ønsker nå å ta med denne kunnskapen inn i sin nye rolle i Aller Media.

Hedda Dønnum kommer rett fra skolebenken ved Universitetet i Agder, Kristiansand hvor hun tok en bachelorgrad i markedsføring og ledelse. Før sommeren leverte hun en bacheloroppgave i forbrukeratferd, som ble bestått med glans.

I løpet av studietiden fikk Hedda muligheten å ta et semester på utveksling ved Hawaii Pacific University. Her dannet hun seg en internasjonal forståelse for både markedsføring og management.

Nå har Hedda begynt i en stilling som key account manager i kommersiell avdeling i Aller Media, og gleder seg til å jobbe aktivt med en omfattende portefølje og bygge gode relasjoner med kundene sine.

- Som nyutdannet i en såpass etablert bedrift som Aller Media, håper jeg å kunne komme inn med et friskt perspektiv. Tross at jeg er den yngste på huset, ser jeg det som en fordel å kunne se ting med nye øyne og forhåpentligvis bidra med kreative løsninger, sier Hedda.

Hedda er allerede godt i gang i sin nye stilling på kontoret på Hasle.

- Vi er veldig fornøyde med å få våre nye kollegaer på plass i Aller Media, sier Lene.

Vi søker flere medarbeidere! Sjekk ut ledige stillinger her: https://www.aller.no/bli-med-p...