Events

Publisert: 13.06.2023

Velkommen til kickoff og stand-up på Latter 2024

Kickoff på Latter 2024

Tirsdag 20. august er det duket for årets kickoff på Latter, og vi i Aller Media håper at DU vil komme. På scenen får du siste nytt fra våre merkevarer, og etterpå får vi førpremiere på Are Kalvøs show, Berre bønder lengtar heim.

Invitasjonen er personlig. Har du mottatt invitasjon, er det bare å melde seg på. Er det allerede fullt, settes du på venteliste.

Program

Dørene åpner kl. 16.00 for registrering, mingling, tapas og noe godt i glasset. Kl. 17.30 begynner vi fra scenen med siste nytt fra våre merkevarer, etterfulgt av stand-up fra Are Kalvø. Kvelden rundes av kl. 21.30.

Påmelding (se knapp over). Førstemann til mølla! :)

Førpremiere på «Berre bønder lengtar heim»

Are Kalvø har vært komiker i mange år. Han har levd i enda flere år. Og i alle disse årene er det en konflikt som alltid vender tilbake: By mot land.

Slike konflikter har skapt dårlig stemning så lenge Kalvø har levd, på ulike måter, både i Norge og i andre land: Sentrum mot utkant. Elite mot folk.

Tiden er inne for å legge disse konfliktene bak oss og heller bruke tiden vår på å løse de store problemene i verden.

Tiden er inne for å bygge bro mellom by og land. Og bli ferdig med dette, en gang for alle.

Vi gleder oss stort til å se resultatet av hva Are Kalvø har kokt sammen når han inntar Latters hovedscene og bjudar på førpremiere på «Berre bønder lengtar heim»

Are Kalvo