Nyheter

Publisert: 25.10.2023

5 key takeaways fra vårt frokostseminar om TV

Gikk du glipp av Aller Medias TV-frokost den 25. oktober? Fortvil ikke. Her gir vi deg 5 key takeaways fra seminaret.
TV seminar 2023 7

5 key takeaways:

  1. Vil du ha vår hemmelig trylleformel for å lykkes med TV-innhold på nett? Den magiske formelen er bokstavene F-A-K, og står for de tre elementene din video bør inneholde for å bli sett: Følelser, action og konfrontasjon. Vær så god!
  2. Visste du at innholdsstolpene i Aller Medias TV-univers er nyheter, underholdning, sport og forbruker? Vi er store innenfor alle de fire kategoriene, og har spennende og skreddersydde annonseløsninger for de ulike segmentene.
  3. Når du annonserer på TV i Aller Media når du en ung målgruppe. Denne målgruppen er attraktiv blant annonsørene, men ikke nødvendigvis like lett å nå i et redaktørstyrt og trygt miljø. Det gjør du på TV hos oss!
  4. Vil du ha et tips til hvordan du får ekstra gode resultater på din TV-kampanje? Dersom du kombinerer preroll og spons, forbedrer du dine resultater betraktelig – ta gjerne kontakt med oss for å se dokumentasjon på dette.
  5. Vi elsker utfordringer! Skal du live med en kampanje på web-tv, men mangler den forløsende ideen? Vi sparrer gjerne med deg, og kan hjelpe deg med kreative innspill, skisser og forslag som skaper verdi for deg og din merkevare.


La oss snakke sammen om mulighetene på TV i Aller Media!

Les mer om Aller TV her >

Eller ta kontakt med Tone eller Robert.

Ta kontakt med