Nyheter

Publisert: 21.09.2022

Dagbladet vokser – både på nett og papir!

Det siste året har både papiropplaget og det digitale opplaget til Dagbladet økt.
Lokalsatsing Dagbladet

Dagbladet har opplevd en formidabel vekst de siste årene. Forrige uke kom lesertallene, som var svært godt nytt for Dagbladet.

Dagbladet er blant nyhetsmediene som har opplevd størst framgang i antall dagligere lesere. Tirsdag morgen kom opplagstallene, som også var godt nytt for Dagbladet.

Sammenlignet med 1. halvår 2021 øker Dagbladets papiropplag i 1. halvår 2022 fra 23.298 til 25.037 – en framgang på 7,5 prosent.

Sjefredaktør Alexandra Beverfjord er strålende fornøyd med de ferske og gledelige tallene fra MBL (Mediebedriftenes Landsforening).

- Papiravismarkedet går overordnet ned. At Dagbladet likevel kan vise til opplagsvekst på papir dette året, er derfor ekstra gledelig. Vi har en fantastisk redaksjon som hver dag står på for å gi papirleserne våre det beste vi har å by på av journalistikk, sier hun.

Også i antall digitale abonnenter vokser Dagbladet fra 1. halvår i fjor til 1. halvår i år. Veksten er på drøye 2.500 abonnenter, eller 3,3 prosent. Totalt har Dagbladet nå et godkjent opplag på 103.780 i 1. halvår 2022, som er en vekst på 4,3 prosent sammenlignet med første halvår i fjor.

Så - når kommer papiravisa til å dø? Definitivt ikke med det første.

- Dette er en løpende vurdering for oss, men vi kommer til å gi ut papiravis så lenge det er interesse nok for dette produktet blant våre lesere, slår sjefredaktør Beverfjord fast.