Nyheter

Publisert: 04.01.2023

Semifinalister i Vixen Awards!

Fire profiler og medlemmer i Aller Social Club er semifinalister i Vixen Awards 2022. - Vi er stolte over hvordan våre profiler jobber med å utvikle gode konsepter og løsninger for annonsørene.
Tone Kroken, Julie Valsø, Marit Røttingnes Westlie og Stine Næss-Hartmann er semifinalister i Vixen Awards 2022.
Tone Kroken, Julie Valsø, Marit Røttingnes Westlie og Stine Næss-Hartmann er semifinalister i Vixen Awards 2022.

Vixen Awards er en kåring av Norges beste influensers innenfor sosiale medier, podkast, blogg og lignende. En kompetent jury velger ut inntil 15 semifinalister i hver kategori, basert på en rekke kriterier om alt fra engasjement til bildekvalitet til innovasjon. Nå er semifinalistene i alle kategorier kåret og på den gjeve listen finner vi flere medlemmer fra Norges kuleste klubb, Aller Social Club.

- Vi er så stolte over hvordan våre profiler jobber med å utvikle gode konsepter og løsninger for annonsører som ønsker å knytte sin merkevare opp mot deres profil. De gjør det alle på sin unike måte som resultater i relevant og nyttig innhold gamle og nye følgere kan nyte godt av i tillegg til annonsørene, sier Tonje Løw Hansen, vekstansvarlig i Aller Social Club.

Tone Kroken, én av Norges dyktigste interiørarkitekter er nominert i kategorien «Interiør, bolig og uterom». Tone reiser jevnlig Europa rundt for å finne inspirasjon og har innredet for noen av de største interiørmagasinene og store navn for å finne deres stil og for å gjøre deres hjem unike. Tone er også programleder for Norges fremste interiørpodkaster «Interiørrådet» (lenke).

I kategorien «Reise og friluftsliv» er Julie Valsø nominert og semifinalist. Julie serverer et humoristisk skråblikk på småbarnslivet med en god dose selvironi. Hun deler hverdagslige problemer og byr på ordentlig ‘feelgood’ til alle følgerne sine, noe de responderer veldig godt til.

I kategorien «Sport og trening» er Stine Næss-Hartmann nominert og semifinalist. Stine sprer både treningsglede og livsglede gjennom sin konto på Instagram. Innholdet består av blant annet trening og aktivitetsglede, med innspill rundt rollen som småbarnsmamma, parforhold og kvinnehelse. Hun snakker høyt om alt fra herpes til hvordan kroppen føles etter en fødsel og deler ufiltrert fra livet sitt.

Marit Røttingnes Westlie, også kjent som Fru Timian er nominert i kategorien «Årets business». Fru Timian er markedsføreren som flyttet fra Oslo til Rakkestad i Østfold og som fant ut at hun ikke ønsket å bruke livet på pendling til hovedstaden. «Jeg kan bake», tenkte hun, og sånn startet det lille mateventyret. Fru Timian ble i desember kåret til Gasellebedrift for andre år på rad.

Vi ønsker alle våre profiler masse lykke til videre i Vixen! Klubben heier på dere!


Ønsker du å vite mer om influenserne i Aller Social Club? Les mer her!