Nyheter

Publisert: 12.02.2024

Tidligere fotballproff går til Aller Media

Aller Media satser enda hardere på spillstoff og ansetter Anders Lübeck (32) som oddsekspert.
Anders

Sport og spill har de siste årene gitt betydelig vekst i inntektene for Aller Medias kommersielle avdeling. Nå henter mediehusets affiliate-leder, Sigurd Blystad, krefter fra OBOS-ligaen for å styrke satsingen og samarbeidet med Norsk Tipping.

Inn på Aller Medias kommersielle lag settes nå tidligere fotballproff Anders Lübeck, en signering Blystad sier seg veldig fornøyd med.

- Anders har det å være en lagspiller langt inne i ryggmargen, og kommer til å passe perfekt inn hos oss. Med Anders på laget skal vi ikke bare ivareta vår posisjon som markedsleder, men servere enda bedre spillstoff til våre lesere.

Gjør det mulig å satse enda hardere

Den nyansatte oddseksperten har hele 55 kamper i OBOS Ligaen under beltet. Her har han spilt for Follo og KFUM, og ble førstnevntes yngste kaptein gjennom tidene i en alder av 19 år.

Anders Lübeck kommer til Aller Media fra rollen som hovedtrener fra Ullern, og ser frem imot å jobbe videre med sin lidenskap for sport og spill - på en ny måte.

- Jeg er veldig glad for å kunne komme til et sted som ønsker en tydelig satsing på sport og spill. Jeg kjenner at både Aller Media og teamet jeg har kommet inn i sitter offensivt på hoppkanten, noe som trigger meg til både å ta meg helt ut og se kreative løsninger fremover på banen. Jeg gleder meg til å bidra til at oddsspill skal være et underholdende og tilgjengelig produkt for leserne våre. Personlig mener jeg at livet er morsommere for dem som er glad i tipping, sier den nyansatte Lübeck.

- Med Anders på laget får vi nå anledning til å satse enda hardere på sport og spill, et område vi ser Aller Medias lesere har stor interesse for, sier Blystad.

- Livet er morsommere for dem som er glad i tipping

Bilde av Anders Lübeck

Anders Lübeck

Oddsekspert og innholdsprodusent

Mediehusets kommersielle sportsdesk består dermed av Sigurd Blystad, Roger Kristiansen, Anders Lübeck, og deres effektive og omtalte AI-kollega Mr OddsRobot

Les mer om AI roboten her

Trion