Podkaster

I Aller Media skreddersyr vi annonseløsninger sammen med våre podkastere og annonsører.

Vi har mange års erfaring med å tilby våre kunder de beste podkastene og produktene de etterspør. Sammen med våre podkaster som vi produserer sammen med redaksjonene i Aller Media, samt håndplukkede profiler vi jobber med, treffer vi akkurat den målgruppen du ønsker. Vi legger stadig til nytt, spennende innhold!

Vi tilbyr native annonsering på de fleste av våre podkaster og skreddersyr gjerne en løsning sammen med kunder. Vi kan også tilby lydspotter på tvers av vår katalog.

Sponsorat/native/ er annonser som podkasteren skaper selv med sin fortellerstemme og tone of voice. Dette sikrer høy troverdighet og godt, naturlig innhold

Vi samarbeider med Triton som har annonseplattformen Omny Studio. Triton som selskap er IAB 2.0 sertifisert. Vi har også finansiert at Triton leverer serverlogger til podtoppen.no, Dette er en uavhengig måling av norske podkaster.

Vi leverer gode løsninger, innsikt og rapportering på kommersielle samarbeid med våre podkastere. Vi sørger også for dynamisk levering av reklamen som gjør at den kan høres av lytterne, uansett hvilken episode de lytter på den aktuelle tiden reklamen er aktiv. Dette sikrer full rekkevidde og god frekvens!

Vi tilbyr også spotter på de fleste av våre podkaster.

Dette er reklame som ikke er lest opp av podkasteren selv. Lydspotreklame er mer likt radioreklame, men det er viktig at reklamen blir tilpasset podkastpublikum og podkast som annonsemedium hvor lytteren blir tatt på alvor. Slik kan du nå hele veien frem til målgruppen din effektivt og tydelig, hvor mottaker har skjerpet ører. Hos oss kan du eksempelvis komplimentere radiokampanjer effektivt mot en attraktiv målgruppe.

Vi kan tilby spotter på de aller fleste av våre podkaster, og det kan enten kjøres spesifikt på en podkast, på tvers av flere eller som programatisk mot alle.

Ta kontakt!