Nyheter

Publisert: 06.04.2022

Alle gode ting er... FEMTEN!

Aller Social Club signerer TV-profiler, TikTok-stjerner og OL-vinnere, som nå blir nye medlemmer i Norges hyggeligste klubb.
Ø.fv. Christian Sørum, Andres Mol, Simon Tronstad, Kristin Birkelund, Helén Skogstad, Erlend Elias, Stine Hartmann, Tone Kroken, Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir. Foto: Privat / Thomas Rasmus Skaug
Ø.fv. Christian Sørum, Andres Mol, Simon Tronstad, Kristin Birkelund, Helén Skogstad, Erlend Elias, Stine Hartmann, Tone Kroken, Morten Dalhaug og Andrea Sveinsdottir. Foto: Privat / Thomas Rasmus Skaug

Aller Social Club signerer blant andre TV-profil Henriette Brusgaard, OL-vinnerne Mol og Sørum og TikTok-stjerne Helén Skogstad. Det er ikke mange uker siden Aller Social Club avslørte at de hadde ansatt Anne-Kat Hærland som innholdsrådgiver. Nå står flere gode nyheter i kø for Norges hyggeligste klubb.

- De siste ukene har vi jobbet knallhardt med nye signeringer. Jobben er på ingen måte over enda, men vi har allerede sikret oss noen knallgode navn, sier daglig leder i Aller Social Club Hillevi Forsman.

Blant klubbens nye signeringer (kalt medlemmer av gjengen i Aller Social Club) finner vi TV-profil, journalist og podkaster Henriette Brusgaard, TikTok-profil Helén Skogstad, Farmen-kjekkas Simon Tronstad og sandvolleyball-stjernenene og gullvinnerne fra OL i Tokyo 2021: Anders Mol og Christian Sørum.

- Vaskeekte OL-gull på laget er gøy – både for oss og for våre annonsører. Vi ser virkelig frem til å finne gode samarbeid og matcher for Mol og Sørum fremover, sier Forsman.

Mer enn bare salg

For Forsman og resten av gjengen i Aller Social Club er målet å levere langt mer enn bare annonsekampanjer til sine medlemmer.

- For flere av våre profiler er sosiale medier en fulltidsjobb som foregår fra hjemmekontor. Det kan fort bli ensomt. Vi skal tilby et miljø for våre medlemmer, bistå med kreativt arbeid og strategier for hvordan de kan vokse i sine respektive kanaler, sier Tonje Løw Hansen, vekstansvarlig i Aller Social Club.

- Vi har også som mål at våre profiler alltid skal inkluderes i relevante briefer i Aller Media. På den måten kan vi optimalisere kombinasjonen av godt innhold og profil på tvers av Aller Medias kanaler. Det betyr gull både for kunder, lesere og profiler, sier Hansen.

Satser på podkast

Nylig flyttet Aller Social Club inn i nye lokaler i Aller Media-bygget på Hasle. Her blir det arbeidsplasser som klubbens profiler kan benytte, møterom og ikke minst et splitter nytt podkast-studio.

- Her skal det lages podkast, av og for Aller Media - med sterke profiler på laget. Vi kan love at det kommer mye bra innhold fra oss fremover, forteller Petter Lekes, podkastansvarlig i Social Club.

Dette er Aller Social Clubs nyeste signeringer:

Anders Mol – Volleyballstjerne og vinner av gull i Tokyo OL 2021

Christian Sørum - Volleyballstjerne og vinner av gull i Tokyo OL 2021

Tone Kroken – Interiørarkitekt og influencer

Annie Fredriksen - Treningsprofil

Simon Tronstad – Tidligere Farmen-deltaker

Henriette Brusgaard – Tv-profil og podkaster

Helén Skogstad – TikTok-stjerne

Stine Hartmann – Trening- og livsstilsprofil

Kristin Birkelund - Treningsprofil

Lene Drange – Forbrukerøkonom og programleder i Luksusfellen

Birgitte Maaseide – Volleyballstjerne og influencer

Andrea Sveinsdottir – Livsstil- og moteprofil

Tina Skarbøe – mammablogger

Morten Dalhaug – Trening- og livsstilsprofil

Erlend Elias – Stylist og livsstilsprofil