Pre-roll

Pre-roll er en videoannonse som spilles av før redaksjonelt innhold. Kombinasjonen av lyd og bilde gjør at formatet har høy oppmerksomhet og egner seg godt til blant annet merkevarebyggende kampanjer.

Priser

 • Aller TV pre-roll non skip

  kr 480 CPM

 • Aller TV pre-roll skip

  kr 480 CPM

Spesifikasjoner

 • Filmlengde Nonskip

  Maks 15 sekunder

 • Filmlengde Skip

  Maks 6 minutter. Kan skippes etter 5 sekunder

 • Videoformat

  Valgfritt, gjerne mov eller mp4

 • Kvalitet

  Fortrinnsvis HD-kvalitet, i 16:9-format. 1500kbit/s codec: H.264

 • Størrelse

  Minimum 16:9, 980x551 1000kbit/s H.264

 • Audiolevel

  -23 +/- 1 LUFS/LKFS

 • Maks tyngde

  512 MB

Generelle spesifikasjoner

ALLER MEDIA BASERER SEG PÅ LEGITIM INTERESSE

Under GDPR baserer vi oss på legitim interesse (opt out) som rettslig grunnlag for databehandling. Vårt formål om å anvende data i forbindelse med målretting av annonser er en avveiing mellom våre sluttbrukeres rett til personvern og det å finansiere fri og uavhengig journalistikk. For å kunne benytte oss av legitim interesse-alternativet fokuserer vi på god kontroll over data, god transparens og effektive kontrollmuligheter for våre sluttbrukere.

BEGRENSNING AV TREDJEPARTSAKTØRER

Vårt fokus er på god transparens og kontrollmuligheter ut mot sluttbrukerne våre. For å gi sluttbrukerne slik kontroll, må vi ha kontroll over hvilke tredjeparter som har tilgang til data, og for hvilke formål de kan benytte data.

Derfor begrenser vi antallet tredjepartsaktører som fremover kan benyttes i forbindelse med digitale kjøp hos oss.

GODKJENTE TREDJEPARTER FOR ANNONSEKJØP, AD SERVING, VERIFISERING & CREATIVE MANAGEMENT

Denne listen gjelder for både direkte og programmatiske kjøp. Dersom man benytter andre aktører enn de som fremgår på listen i et digitalt kjøp, vil kjøpet ikke kunne gjennomføres.

Tredjeparts SSP-annonseplattformer som er på inkluderingslisten til Aller Media
Google (Doubleclick), Adform, Xandr (AppNexus), Improve Digital, Magnite (Rubicon), OMG Zero (via Adform), Matterkind (via Adform), C-alt (via Adnuntius), Kobler (Essens)

Tredjeparts DSP-annonseplattformer som er på inkluderingslisten til Aller Media
Google DV360, Adform, Xandr (AppNexus), BidTheatre, Delta Project, RTB House, The Trade Desk, Criteo, Widespace (Azerion), Emerse

Vi gjør oppmerksom på at GDPR og manglende etterlevelse av våre nye retningslinjer knyttet til tredjeparter gir ikke grunnlag for kompensasjon.