Se og Hør

69411786
Asset 1

Se og Hør er Norges viktigste underholdningskanal – på papir og digitalt.

Digital

De ferskeste nyhetene og de mest private avsløringene om norske og internasjonale kjendiser finner du på Seoghør.no! Døgnet rundt dekker Se og Hør de største nyhetene og de mest spennende snakkisene om kjendiser og kongelige i Norge og i utlandet.

Se og Hør på nett er uten tvil Norges største rene kjendis- og underholdningsplattform, og har felles kjendisredaksjon med Dagbladet.no. Det har gitt en enorm gjennomslagskraft i medielandskapet de siste årene.

Her får du siste nytt om kjendisene via både tekst, bilder og video. De siste årene har nettstedet også satset massivt på kjendis-TV gjennom storsatsingen «Rød Løper», som publiseres både på Seoghør.no, sol.no og Dagbladet.

Mantraet for redaksjonen er «hva snakker vi om i dag?» og det gjenspeiles i innholdet på Seoghør.no. Vi følger opp de store snakkisene og er alltid raskt ute med siste nytt.

Tirsdag - Print

Helt siden bladet kom ut for første gang for 40 år siden, har vi gjort livet gladere for det norske folk. Vi treffer bredt i hele Norge og kombinasjonen av kjendisstoff fra inn- og utland, skjebnereportasjer, kongestoff og reisereportasjer er en unik innholdsmiks.

Se og Hør gjør livet gladere for folket – og aller mest for kvinnene. De som tar med seg Se og Hør i handlekurven, de skal hjem og kose seg

De vil lese hjertevarme historier om kjendiser som de liker eller artikler om folk som har opplevd noe vanskelig. De vil ha reisetips til steder de skal dra og gjerne lese om steder de drømmer om å besøke. I tillegg vil de underholdes av nyhetssaker fra kjendis-Norge og lese om de internasjonale stjernenes glamorøse liv.

For priser og spesifikasjoner for Tirsdag Print, se HS Media sin nettside >

Extra - Print

I over 40 år har Se og Hør gjort livet gladere for det norske folk, og det til og med to ganger i uken siden 2003. De gode historiene står i fokus. De varme, nære sakene som berører leserne. Se og Hør er et blad for hele familien, og vi intervjuer kjente personer om nære temaer som alle mennesker er opptatt av.

Helt siden bladet ble «født» har TV-guiden vært en viktig grunn til at folk kjøper Se og Hør. Det tar vi på alvor og produktutvikler hele tiden.

Våren 2014 ble TV-guiden nok en gang ny, med enda flere sider og omtaler av filmer og tv-serier.

Det er også mange som elsker kryssordet, sudoku-oppgavene, quizene og konkurransene i papirutgavene til Se og Hør. Leseren kan også laste ned hver utgave av Se og Hør hvor som helst og når som helst. Magasinet er tilgjengelig som enkeltutgave i App Store, eller som abonnementskjøp i i-mags.

For priser og spesifikasjoner for Extra Print, se HS Media sin nettside >

GG8 A1146 1 1

Kjære annonsør,

Se og Hør skal være størst og best på kjendisnyheter. Her får du glede, glød og galskap og alt du trenger å vite fra underholdningsverdenen. Vi jobber sent og tidlig for å dekke det leserne vil vite om norske og internasjonale kjendiser og kongelige. Det ligger stor stolthet i å være best på underholdning og sterke historier, og vise dette frem på alle våre plattformer.

Ulf André Andersen

Ansvarlig redaktør, Se og Hør

Nøkkeltall

Dekning totalt

556400
Ukentlige lesere digitalt
76 %
Kvinner
23 %
Menn

Alder

9%

12 – 19 år

39%

20 – 39 år

32%

40 – 59 år

21%

60 år +

Lesernes interesser

89 %
Helse
82 %
Personlig økonomi
85 %
Mat og drikke
82 %
Reiser og ferier
77 %
Mosjon og trening
72 %
Oppussing og vedlikehold av bolig
73 %
Interiør og innredning
78 %
Klær og sko

Kilde: Kantar Forbruker & Media - Q4 2023