Dagbladet

75034520
Dagbladet logo cmyk 01

Hver dag skal Dagbladet være først og best på breaking news, ha eksklusive egensaker og de største snakkisene.

Digitalt

Dagbladet.no er i sterk vekst, og er ett av Norges ledende nyhetsnettsteder med 1,2 millioner lesere hver dag.

Hele døgnet blir du oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – og det er disse tre stoffområdene som er desidert viktigst for våre brukere. Dagbladets brukere skal føle seg oppdatert, opplyst og underholdt.

Breaking news innenfor alle områder er Dagbladets viktigste stoffområde. Dagbladet er også sterke på forbrukerjournalistikk, kulturjournalistikk og vi har en omfattende meningsjournalistikk.

Avisas politiske ståsted er liberal, med en sosial profil.

Dagbladets lesere er overrepresentert i de moderne segmentene med høyere utdannelse og medieforbruk enn gjennomsnittet. De er også over gjennomsnittlig interessert i stoffområder som politikk, reise, forbrukerstoff, helse og samliv, skole, næringsliv, teater, film, litteratur og musikk.

Dagbladet er en av de avisene i Norge som har færrest fellelser i Pressens Faglige Utvalg de siste årene.

Print

Som tabloidavis kombinerer Dagbladet det spisse og det brede. Gjennom reportasjer og debattstoff skal vi være en sentral bidragsyter i det offentlige ordskiftet.

Dagbladet er uavhengig og maktkritisk, åpen, raus og tolerant når det gjelder menneskelige relasjoner og kulturelle uttrykk, og har brodd mot all form for moralisme og undertrykking.

Dagbladet står i en rasjonell tradisjon som legger vekt på at fornuft og det kunnskapsbaserte er en forutsetning for erkjennelse og utvikling.

De typiske Dagbladet-leserne er moderne og felleskapsorienterte, med høyere utdannelse og medieforbruk enn gjennomsnittet. De er over snittet interessert i stoffområder som politikk, forbrukerstoff, helse, samliv, film, bok, musikk og næringsliv.

Alexandra beverfjord 980x674 bruk dette 980x674

Kjære annonsør,

Når du velger Dagbladet, velger du å annonsere i en av Norges største og mest fremoverlente aviser. Dagbladet er en avis i kraftig vekst, og i en tid der stadig flere medier låser innholdet bak betalingsmurer, er Dagbladets mål å bli størst i Norge på mobil. Dagbladet har både enorm trafikk og kontroll over egen data. Vi kan tilby et trygt, relevant og redaktørstyrt miljø.

Alexandra Beverfjord

Sjefredaktør, Dagbladet

Nøkkeltall

Dekning totalt

2.31 mill
Ukentlige lesere
47 %
Kvinner
53 %
Menn

Alder

4%

12 – 19 år

29%

20 – 39 år

41%

40 – 59 år

26%

60 år +

Lesernes interesser

84 %
Helse
82 %
Personlig økonomi
84 %
Mat og drikke
81 %
Reiser og ferier
72 %
Mosjon og trening
67 %
Oppussing og vedlikehold av bolig
56 %
Elektronikk
38 %
Bil og motor

Kilde: Kantar Forbruker & Media '23/1 - Q4 2022