Netboard

Dette er et enkelt og kostnadseffektivt format for deg som ønsker å nå bredt på tvers av hele landet eller mot en spesifikk målgruppe. Netboardet er et anvendelig desktop/tablet format som er forholdsvis stort og har plass til mye innhold. På grunn av annonsen strørrelse og dimensjoner egner det seg godt som tradisjonell displayannonse, men er også meget godt anvendelig til videoinnhold. Kontekstuell annonsering fungerer også optimalt i netboard på grunn av annonsens ideelle plassering i artikkel.

Spesifikasjoner

 • Formatets størrelse

  580x400

 • Device

  Desktop og tablet

 • Støttede filformater

  gif, jpg og html

 • Max tyngde

  100 kb

Annonsens plassering på nettsiden:

Netboardet er et desktop/tablet-format som er godt plassert i feeden på nettsidens forside og i brødtekst i artikkel. Annonsen har dermed en meget god synlighet.

Generelle spesifikasjoner

ALLER MEDIA BASERER SEG PÅ LEGITIM INTERESSE

Under GDPR baserer vi oss på legitim interesse (opt out) som rettslig grunnlag for databehandling. Vårt formål om å anvende data i forbindelse med målretting av annonser er en avveiing mellom våre sluttbrukeres rett til personvern og det å finansiere fri og uavhengig journalistikk. For å kunne benytte oss av legitim interesse-alternativet fokuserer vi på god kontroll over data, god transparens og effektive kontrollmuligheter for våre sluttbrukere.

BEGRENSNING AV TREDJEPARTSAKTØRER

Vårt fokus er på god transparens og kontrollmuligheter ut mot sluttbrukerne våre. For å gi sluttbrukerne slik kontroll, må vi ha kontroll over hvilke tredjeparter som har tilgang til data, og for hvilke formål de kan benytte data.

Derfor begrenser vi antallet tredjepartsaktører som fremover kan benyttes i forbindelse med digitale kjøp hos oss.

GODKJENTE TREDJEPARTER FOR ANNONSEKJØP, AD SERVING, VERIFISERING & CREATIVE MANAGEMENT

Denne listen gjelder for både direkte og programmatiske kjøp. Dersom man benytter andre aktører enn de som fremgår på listen i et digitalt kjøp, vil kjøpet ikke kunne gjennomføres.

Tredjeparts SSP-annonseplattformer som er på inkluderingslisten til Aller Media
Google (Doubleclick), Adform, Xandr (AppNexus), Improve Digital, Magnite (Rubicon), OMG Zero (via Adform), Matterkind (via Adform), C-alt (via Adnuntius), Kobler (Essens)

Tredjeparts DSP-annonseplattformer som er på inkluderingslisten til Aller Media
Google DV360, Adform, Xandr (AppNexus), BidTheatre, Delta Project, RTB House, The Trade Desk, Criteo, Widespace (Azerion), Emerse

Vi gjør oppmerksom på at GDPR og manglende etterlevelse av våre nye retningslinjer knyttet til tredjeparter gir ikke grunnlag for kompensasjon.