Embla gjør det best

Embla gjør det best
Embla gjør det best logo

Norges største forbrukernettsted, Dagbladets Din Side, gjør stor suksess med programmet som gir deg tipsene du ikke visste du trengte.

Har du fjernet avocadostein feil hele livet? Søler du når du fyller spylevæske på bilen? Hva har en tannbørste med sytråder å gjøre? Svaret får du av programleder Embla Hjort-Larsen, som hjelper folk flest til et enklere, lettere og bedre hverdagsliv.

Dette er et underholdende web-TV-program på nettets premisser, og du vil kjenne igjen tips og triks som fenger deg når du scroller på mobilen.

Mirakelkuren som gjør ovnen skinnende ren, trikset som gjør joggeskoene kritt hvite igjen og hemmelighetene for å gjøre tacokvelden perfekt blir servert av Embla på en engasjerende og humoristisk måte. «Embla gjør det best» når venninnen vår på KK, de forbrukerinteresserte på Din Side, unge kule jenter på Se og Hør og de store massene på Dagbladet og Sol. For oss er «Embla gjør det best» et eksempel på innhold som når bredden, nisjene og ulike målgrupper i Aller Medias web-TV-univers.