Magasinet

Magasinet header
Magasinet logo hvit

Siden 1999 har Magasinet begeistret både lesere og annonsører med overraskende og grundige reportasjer, flotte bilder og prisbelønnet design.

Magasinet skal være aktuelt, berørende, underholdende, overraskende og gi ny kunnskap. Ambisjonen er å styrke relasjonsjournalistikken og gi leserne mer aktualitet og flere dokumentarer. Annonsene får dermed høy oppmerksomhet og lang levetid.

Hver uke har Magasinet mange dedikerte lesere - som gjerne leser Magasinet flere ganger. I gjennomsnitt bruker leseren 45 minutter på avismagasinet.

Dette er eksepsjonelt høyt, og gir uante muligheter for våre annonsører. Vi har skapt et rom der annonsører treffer leserne i en unik modus. Leseren har tid, ro og fokus på både dybde og innsikt.

Dagbladet Magasinet er Norges tredje største avismagasin, og er et massespredt produkt som står i avisstativene med Dagbladet fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord hver helg.

Bjørn Carlsen 3

Kjære annonsør,

Magasinet har siden 1999 fengslet det norske folk med kvalitetsjournalistikk av høyeste rang. De sterkeste menneskemøtene, mest dyptpløyende reportasjene og beste, personlige rådene fra ulike eksperter får du i våre spalter. Hver lørdag leses Magasinet på papir fortsatt av over 200.000 norske kvinner og menn. Magasinet skal være aktuelt og overraske et bredt lag av lesere, samtidig som det har noen elementer i seg som faste lesere forventer å finne hver uke. Kryssordene til Rolf Hansen har en ekstremt lojal fanskare, som bare «må ha» hans intrikate lek med ord hver eneste lørdag.

Takk for at du velger oss når du vil nå tydelig ut!

Bjørn Carlsen

Redaktør, Magasinet

Nøkkeltall

Lesertall

234100
Lesere
52 %
Kvinner
48 %
Menn

Alder

2%

12 – 19 år

23%

20 – 39 år

28%

40 – 59 år

47%

60 år +

Lesernes interesser

87 %
Helse
83 %
Personlig økonomi
86 %
Mat og drikke
82 %
Reiser og ferie
74 %
Mosjon og trening
69 %
Oppussing og vedlikehold av bolig
64 %
Interiør og innredning
37 %
Bil og motor

Kilde: Kantar Forbruker & Media Q1 2023

FORMATER OG PRISER