Magasinet

Magasinet header
Magasinet logo hvit

Siden 1999 har Magasinet begeistret både lesere og annonsører med overraskende og grundige reportasjer, flotte bilder og prisbelønnet design.

Magasinet skal være aktuelt, berørende, underholdende, overraskende og gi ny kunnskap. Ambisjonen er å styrke relasjonsjournalistikken og gi leserne mer aktualitet og flere dokumentarer. Annonsene får dermed høy oppmerksomhet og lang levetid.

Hver uke har Magasinet mange dedikerte lesere - som gjerne leser Magasinet flere ganger. I gjennomsnitt bruker leseren 45 minutter på avismagasinet.

Dette er eksepsjonelt høyt, og gir uante muligheter for våre annonsører. Vi har skapt et rom der annonsører treffer leserne i en unik modus. Leseren har tid, ro og fokus på både dybde og innsikt.

Dagbladet Magasinet er Norges tredje største avismagasin, og er et massespredt produkt som står i avisstativene med Dagbladet fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord hver helg.

Hilde Schjerve

Kjære annonsør,

I ei tid hvor stadig mer innhold konsumeres raskt og flyktig via mobilskjermen, er papirmagasinets store styrke at det er håndfast, varig og noe leseren kan finne ro med. Magasinet skal være helgas store leseropplevelse med lite støy, men mye oppmerksomhet på gnistrende godt skrevne reportasjer, intervjuer og spalter. Magasinet skal være aktuelt og overraske et bredt lag av lesere, samtidig som det har noen elementer i seg som faste lesere forventer å finne hver uke. Kryssordene til Rolf Hansen har for eksempel fått sin egen lojale fanskare, som bare «må ha» Magasinet hver uke.

Hilde Schjerve

Redaktør, Magasinet

Nøkkeltall

Lesertall

240100
Lesere
54 %
Kvinner
46 %
Menn

Alder

2%

12 – 19 år

22%

20 – 39 år

28%

40 – 59 år

48%

60 år +

Lesernes interesser

87 %
Helse
83 %
Personlig økonomi
86 %
Mat og drikke
82 %
Reiser og ferie
74 %
Mosjon og trening
69 %
Oppussing og vedlikehold av bolig
64 %
Interiør og innredning
37 %
Bil og motor

Kilde: Kantar Forbruker & Media Q3 2022 - MGI

FORMATER OG PRISER