Nyheter

Publisert: 16.03.2023

Dette er de syv finalistene i Aller Best

De beste casene kjørt i Aller Medias univers har blitt kåret. Hvilket case som går helt til topps får vi vite på den store finalefesten den 30. mars på Gamle Logen!
Hvem vinner Aller Best toppbilde

Finalistene i Aller Best 2022 er klare! Gjennom året har vi kåret fire kvartalsfinalister og tre wildcards, som nå skal konkurrere om den gjeve plassen som vinner av Aller Best 2022. I miksen finner vi en rekke ulike og spennende løsninger, som spenner fra podkast, content og testpilot til 360-løsninger kjørt i Aller Medias univers. Vinneren kåres på den store finalefesten den 30. mars på Gamle Logen.

Hva er Aller Best?

Aller Best er en casekonkurranse for kampanjer kjørt i Aller Medias univers hvor de gode resultatene, de innovative ideene og de kreative løsningene vurderes og premieres.

Konseptet startet som en intern konkurranse i 2016 og har i løpet av de årene den har eksistert utviklet seg til å bli en viktig konkurranse i hele bransjen. Vinnerne i Aller Best har vunnet flere prestisjefylte utmerkelser innenfor media- og reklamebransjen.

Juryen består av juryleder er Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media, samt den eksterne juryen som består av Hanne Jegleim fra Mediacom, Tale Gjøvik fra Publicis og Bjørn Devold fra OMD.

Alle casene vurderes etter følgende kriterier:

  • Utfordring
  • Mål
  • Innsikt
  • Løsning
  • Resultat

Arbeidet med Aller Best foregår året rundt. Hvert kvartal kommer ett case gjennom nåløyet. I tillegg til disse fire, får også tre «wildcards» finaleplass. Til slutt kåres vinneren av Aller Best, og vinnerteamet premieres med en storbytur i Europa.

Årets finalister

Roede

Change Lingerie

Rosa Sløyfe & Kreftforeningen

Q-Fersk sjokolademelk

Specsavers

MIX Milkshake

Coop Prix Mens Club

Tidligere vinnere

Telenor T-We stakk av med seieren i Aller Best 2021.
Telenor T-We stakk av med seieren i Aller Best 2021.

Dette blir det syvende året Aller Best går av stabelen. Årets vinner vil være i godt selskap med de tidligere vinnerne av den gjeve casekonkurransen:

Aller Best-vinner 2021: Telenor T-We
Aller Best-vinner 2020: Helsedirektoratet
Aller Best-vinner 2019: Talkmore
Aller Best-vinner 2018: SAS
Aller Best-vinner 2017: Citroën
Aller Best-vinner 2016: Mazda

Den 30. mars avslører vi hvem som vinner Aller Best 2022!